Miért jó a BEMER, és hogyan segít nekem?

Bemer terapia! Tudod mi az a mikrokeringés? Az emberi vérkeringés egyik legfontosabb alkotó eleme a mikrokeringés. Az apró valamint a mikroszkopikus véredények vékony és szerteágazó érhálózatban mozognak.A mikrokeringés a teljes vérkeringés több mint 74%-át teszi ki.

Bemer terápia

Az emberi vérkeringés egyik legfontosabb alkotó eleme a mikrokeringés. Az apró valamint a mikroszkopikus véredények vékony és szerteágazó érhálózatban mozognak.

A mikrokeringés a teljes vérkeringés több mint 74%-át teszi ki.

Ellátja testünk 80-100 billió sejtjét oxigénnel és tápanyagokkal és az anyagcsere termékek eltávolításának fontos szállítási útvonala.

A mikrocirkuláció korlátozása számos betegség és rendellenesség oka, illetve kiváltója. Ebben az összefüggésben még meglepőbb, hogy a korlátozott mikrocirkuláció javítására eddig nem léteztek kielégítő kezelések. Az emberi szervezetben lejátszódó számos folyamat, mint például a regeneráció, a kijavító, a növekedés és a gyógyulási folyamatok a jól működő mikrokeringésen alapulnak.

A mikrokeringés elengedhetetlen a fizikai és szellemi teljesítményhez szükséges energiaellátáshoz. 

A sejtek csak akkor tudják megtenni azt, amit tenniük kell, ha megkapják, amire szükségük van.

Az élet alapvető törvényszerűségei szerint a mikrokeringés is gyengül az életkor előrehaladtával. Ezt a folyamatot azonban sok embernél felgyorsítják a negatív környezeti hatások. Ezeknek a következménye lehet például a csökkent immunitás, fokozott fertőzésre való fogékonyság és gyenge teljesítmény, rossz fizikai egészség, lassú felépülés, és végső soron növelhetik a szív-és érrendszeri betegségek, például a szívroham és a stroke valószínűségét.

A Bemer az egészség és a jó közérzet vezérlőközpontjára hat.

A vasomotion a mikroerek "lüktető mozgása", amely a helyi igényeknek megfelelően osztja el a vért a mikrokeringési mezőben. A szellemi és fizikai teljesítmény, a gyógyulási és felépülési folyamatok és számos betegség közvetlenül összefügg a mikrokeringéssel.

BEMER kifejezetten serkenti a korlátozott vazomotoros aktivitást, ezáltal javítja a mikrokeringést

A BEMER egy mágnesterápiás eszköz, mely a vérkeringésre fejti ki hatását. A BEMER élénkíti az anyagcserét, javítja a vér áramlását, ezért kiválóan alkalmazható számos probléma esetén, valamint az immunrendszer erősítése érdekében is.

A BEMER mágnesmező terápia egyik fő hatásaként fokozza a szervezet hajszálereiben, valamint a teljes érhálózatban a vérkeringést, melynek hatására a sejtek tápanyag és oxigén ellátottsága javul, a sejtek anyagcseréje felélénkül, energiatermelésük fokozódik. A forradalmi BEMER impulzus a szervezet valamennyi rendszerére hatva képes visszafordítani az állapotromlásokat, még azok kifejlődése és elhatalmasodása előtt.

Milyen problémákra nyújt segítséget a BEMER terápia?
A mikrokeringés hatékony stimulálása támogatja a megelőzést, gyógyításra, felépülésre és regenerálódásra szolgáló legfontosabb fizikai szabályozó mechanizmusokat, és kiegészítő módon alkalmazható számos kezelés és javallat esetén.

A BEMER terápia elektromágneses úton közvetített jeleket használ a legkisebb vérerek pumpáló működésének stimulálása céljából, ezáltal lehetővé téve a mikrovaszkuláris véráramlás újbóli normalizálódását. A szervezet sejtjei jobb ellátást kapnak és képesek lesznek különféle funkcióik ellátására. A BEMER terápia támogatja a szervezet regenerálódási és rehabilitációs folyamatokhoz kapcsolódó szabályozási mechanizmusait. A terápia csillapítási módszerként alkalmazható például a következő folyamatoknál:

a szervek és a szövetek oxigén ellátottságának javítása, ezáltal a regenerálódás elősegítése,
a fertőzési hajlam csökkentése,
az immunrendszer támogatása,
a fizikai teljesítmény javítása,
a mentális teljesítmény javítása,
a stressz következményeinek csökkentése.

A BEMER terápia számos állapot esetén alkalmazható az immunreakció támogatása, az öngyógyító képesség aktiválása, valamint a mikrokeringés stimulálása révén.

Ízületi gyulladások, degeneratív elváltozások esetén
Különböző végtagsérülések esetén (ficam, ínszalagszakadás, csonttörés)
lassan gyógyuló sebek esetén
neuropátia esetében
immunerősítésre
a testi és szellemi teljesítőképesség növeléséhez
az edzések során a regenerálódási idők lerövidítéséhez